reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Kraków
-0.4°C
wschód słońca: 07:04
zachód słońca: 15:48
Koronawirus
małopolskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Krakowie

kiedy
2024-11-23 11:00
miejsce
Muzeum Banksy, Kraków, Ul. Berka...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-23 17:00
miejsce
Piwnica pod Baranami, Kraków,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-23 17:00
miejsce
Klub Buda, Kraków, ul. Czapskich 2
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-23 18:00
miejsce
Pub 103,8 FM, Kraków, ul. Bożego...
wstęp biletowany